ASK - Split

Atletski sportski klub - Split

RSS

GTranslate

English Croatian French German Italian Portuguese Russian Spanish

Atletski miting

2007.
2008.
2009.
2010
2011

Prijava

1. Kliknite na Registracija

2. Popunite sva tražena polja

3. Upišite valjanu e-mail adresu

4. Nakon registracije provjerite svoj e-mail

5. Slijedite upute u emailu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Vijesti Vlašić zbog manje boli u zglobu propušta današnji miting u Göteborgu
Vlašić zbog manje boli u zglobu propušta današnji miting u Göteborgu PDF Ispis E-mail
Blanka - Vijesti
Autor Administrator   
Četvrtak, 29 Siječanj 2009 10:39
Image Image Blanka Vlašić ipak neće danas nastupiti na skakačkome mitingu u Göteborgu, zbog boli u skočnome zglobu. Naime, još na početku pripremnoga razdoblja splitska skakačica naišla je na problem, na treningu je došlo do distorzije zgloba, no većih problema nakon toga nije imala. Ipak, zbog velikog opterećenja na prvome mitingu u Rijeci, Blanka je opet počela osjećati manje bolove.

- Odlično sam radila u pripremnome razdoblju i pokazala u Rijeci što mogu. No, kada se noga ohladila počela sam osjećati bol i ne želim sada zbog jednog mitinga risikirati da se stanje pogorša. Neka se bol smiri, bolje mi je da propustim Göteborg, no nekih velikih problema za nastavak sezone neće biti - rekla nam je splitska atletičarka.

Njezin je otac i trener Joško Vlašić pojasnio kako je došlo do ponovne boli.
- Početne visine Blanka je u Rijeci savladavala s pola snage. No, kada je skakala na 206 centimetara jako je ubrzala zalet i u zadnji trenutak je ispravljala odraznu nogu što je izazvalo opterećenje koje je opet vratlio bol u zglobu. Nije to neki veliki problem. Da se radi o Svjetskome prvenstvu Blanka bi sigurno skakala, no sada nema potrebe forsirati na natjecanju koje nije neko od ključnih u ovoj sezoni - pojasnio je Joško Vlašić.

Sezonu će Blanka nastaviti 2. veljače na mitingu u švedskome Malmöu.

Izvor: Slobodna Dalmacija/Pero Smolčić
Ažurirano Petak, 30 Siječanj 2009 01:51

Blic Vijesti

Natjecanja 2012. u organizaciji ASK-a

06.05.2012.       - DAL - III. kolo starije kategorije

12.05.2012.       - "SPLIT 2012" - međunarodni atletski miting

19.-20.05.2012.  - Kup Hrvatske, juniori-ke

02.06.2012.       - DAL - III. kolo limači-ce

01.09.2012.      - Kup Hrvatske - kvalifikacije, kadeti-kinje- regija