ASK - Split

Atletski sportski klub - Split

RSS

GTranslate

English Croatian French German Italian Portuguese Russian Spanish

Atletski miting

2007.
2008.
2009.
2010
2011

Prijava

1. Kliknite na Registracija

2. Popunite sva tražena polja

3. Upišite valjanu e-mail adresu

4. Nakon registracije provjerite svoj e-mail

5. Slijedite upute u emailu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Vijesti Pobjeda u Monacu
Pobjeda u Monacu PDF Ispis E-mail
Blanka - Vijesti
Autor Administrator   
Srijeda, 29 Srpanj 2009 11:27

Sve što se najavljivalo i dogodilo se u srazu između Blanke i Ariane Friedrich; skokovi iznad dva metra i neizvjesnost do kraja.  Ovoga puta Blanka je zaslužila najviše postolje preskokom 203 cm u drugom pokušaju, dok je Njemici trebao jedan pokušaj više.

Ruskinja Chicherova propustivši 198 željela je 201 cm, što bi bio njen najbolji sezonski doseg. Nije uspjela, pa je zauzela treću poziciju  preskokom 195 cm.

Do 201 cm Blanka i Ariana imale su čistu listu, mada je Hrvatica započela na 187, a Njemica jednu visinu nakon.  Skačući redosljedom prije Friedrich rušenjem 201 u prvom pokušaju Blanka je pružila šansu  suparnici da dođe u vodstvo, ali je ona ne iskorištava. U drugom pokušaju obje su bile uspješne.
203 cm ruše u prvom pokušaju. U drugom Blanka skače, Friedrich ne, a  u trećem da.

Visinu 205 cm u drugom pristupu letvici naša je rekorderka bila jako blizu. „Mislila sam da sam prošla jer nisam ni osjetila sa kojim dijelom tijela sam dodirnula letvicu“, kazala je Blanka.

Nakon pobjede nije bila euforična: „Više od pobjede značilo mi je da sam se dobro osjećala i to što sam ostvarila izvrstan skok.“

Ipak mirnije će se pripremati za Svjetsko prvenstvo u Berlinu, iako je svjesna da će je Berlin neka druga priča.

Dva i pol tjedna Blanka će se pripremati u Splitu, a 16.kolovoza putuje u Njemačku.

Izvor: www.blanka-vlasic.hr

Blic Vijesti

Natjecanja 2012. u organizaciji ASK-a

06.05.2012.       - DAL - III. kolo starije kategorije

12.05.2012.       - "SPLIT 2012" - međunarodni atletski miting

19.-20.05.2012.  - Kup Hrvatske, juniori-ke

02.06.2012.       - DAL - III. kolo limači-ce

01.09.2012.      - Kup Hrvatske - kvalifikacije, kadeti-kinje- regija