Glavni Izbornik
ASK
Blanka
| Vijesti |
| Blanka 2008 |
| Poštanska marka |
Prijava
1. Kliknite na Registracija
2. Popunite sva tražena polja
3. Upišite valjanu e-mail adresu
4. Nakon registracije provjerite svoj e-mail
5. Slijedite upute u emailu
| Vratila se šampionka: Blanka preko 205: Malo sam se tražila, ali presretna sam! |
|
|
|
| Blanka - Vijesti | |||
| Autor Administrator | |||
| Petak, 08 Svibanj 2009 23:32 | |||
|
- Bilo je puno razlike od skoka do skoka u tehničkom smislu. Na 195 centimetara bila primjerice sam odlična, a na 192 sam jednom rušila letvicu. Jasno je da mi nedostaje skakanja na velikim visinama. Malo sam se tražila, ali ključne visine sam skočila otprve – rekla je nakon mitinga presretna Blanka Vlašić. S ovako velikom visinom nikad do sada nije otvorila sezonu, ni dvoransku ni ovu na otvorenoj sceni. - Najbolji je ovo početak ikad, a ne mogu se sjetiti ni da je neka druga skakačica u vis otvorila sezonu s tako velikom visinom – rekao nam je Blankin otac i trener Joško Vlašić. Blanka je na katarskome stadionu imala i veliku podršku svojh navijača. - U gledalištu je bilo puno Hrvata odjevenih u „kockastim“ dresovima. Jako su me dobro bodrili – rekla je Blanka koja je svaki skok proslavljala pobjednički. Jako je motivirana, a nakon ovakvog otvaranja sezone i izuzetno sretna. Primjetili smo veliko veselje već na 195 centimetara, a na deset više bila je oduševljena. Ovakvom raspletu mogli smo se i nadati s obzirom da je dan ranije na Blankinoj internetskoj stranici najavljeno kako je spremna na velike stvari. A 205 centimetara na prvom mitingu sezone, dok pripreme praktički još traju, je i više od toga. - Moram priznati da takav optimizam nisam gajio zbog toga što je ona ovolike visine preskakala na treningu. Tijekom priprema je zapravo skakala jednom tjedno, a visine su išle od 192 do 196 centimetara. Naš optimizam smo gradili na račun onoga drugoga što je radila, na čitavom nizu ostalih pokazatelja koji su bili odlični – pojasnio nam je Joško Vlašić. U statističkoj rubrici upisali smo još i tri pokušaja na visini od 210 centimetara što bi bio novi svjetski rekord. Bugarka Štefka Kostadinova još je jednom „preživjela“. S ovakvim Blankinim otvaranjem sezone teško da će tijekom ljeta mirno spavati.
Izvor: Slobodna Dalmacija/Pero Smolčić
Blanka na Rai-ju
|
|||
| Ažurirano Ponedjeljak, 11 Svibanj 2009 12:12 |
Blic Vijesti
Natjecanja 2012. u organizaciji ASK-a 06.05.2012. - DAL - III. kolo starije kategorije
|